Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 10:12

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων του σημερινού οικονομικού Τύπου, είναι οι ακόλουθοι:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Αναθεώρηση του ΕΣΠΑ με όφελος 14 δισ. ευρώ": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ανοίγει ο δρόμος για την τόνωση της πραγματικής οικονομίας μέσω της συμφωνίας για την αναθεώρηση και την εμπροσθοβαρή αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, που επιτεύχθη χθες στις Βρυξέλλες μεταξύ του υπ. Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική Γιοχάνες Χαν".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αναπτυξιακό πακέτο με 14 δισ. από ΕΣΠΑ": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αναπτυξιακή «ανάσα» για την ελληνική οικονομία δίνει η συμφωνία που έκλεισε χθες στις Βρυξέλλες ο υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης με τον αρμόδιο επίτροπο Γ. Χαν. Σύμφωνα με αυτή, η Ελλάδα θα εισπράξει μέσω του ΕΣΠΑ 14 δισ. ευρώ, τα οποία θα κατευθυνθούν σε «ώριμα» έργα".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Ερχεται και νέα περαίωση": Η εφημερίδα γράφει ότι "με ένα πλήθος φορολογικών ρυθμίσεων (περαίωση για τις μεγάλες εταιρείες και τους κατέχοντας υψηλής αξίας ακίνητη περιουσία) κατατέθηκε χθες στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επιταχύνεται η εκταμίευση κονδυλίων 14 δισ. για τα έργα": Η εφημερίδα τονίζει ότι "συμφωνία για την επιτάχυνση της εκταμίευσης κοινοτικών κονδυλίων, ύψους 14 δισ. ευρώ, επιτεύχθηκε στη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον αρμόδιο επίτροπο, Γιοχάνες Χαν".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα