Μείωση τιμών κατά 4% στα SMS από την Q-Telecom

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2002 16:39

Την μείωση τιμών κατά 4% για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, τόσο στα καρτοκινητά όσο και στις συνδέσεις με συμβόλαια, ανακοίνωσε η Q-Telecom, ο νέος τηλεπικοινωνιακός φορέας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Info-Quest.

Η Q-Telecom προχώρησε σε μείωση των τιμών για την αποστολή SMS από 0,075 ευρώ σε 0,072 ευρώ. Η νέα τιμή θα ισχύσει από 21/9/2002 χωρίς χρονικούς περιορισμούς, τόσο για τους υφιστάμενους πελάτες όσο και για τους νέους συνδρομητές, και θα είναι η ίδια και για τα δύο πρόγραμμα Q-Card 1 και Q1. Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι χρεώσεις των κλήσεων κυμαίνονται χαμηλότερα από τις ισχύουσες για τις υπεραστικές κλήσεις έως 12%, για τις κλήσεις προς κινητά έως 13% και για τις διεθνείς κλήσεις κατά μέσο όρο 20%.

Επιπλέον προσφέρεται έκπτωση 10% μετά το τέταρτο λεπτό διάρκειας της κλήσης, πλην των αστικών κλήσεων. Ολες οι χρεώσεις των κλήσεων είναι ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, προσφέροντας επιπλέον μείωση μέχρι και 15% στον λογαριασμό του πελάτη, σε σύγκριση με τις ισχύουσες χρεώσεις των κλήσεων ανά λεπτό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα