Πέντε νέα έργα για τον Ομιλο Βιοτέρ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2002 20:21

Πέντε νέα έργα ανέλαβε η εταιρεία Βιοτέρ ΑΕ και οι θυγατρικές της, είτε αυτόνομα είτε σε κοινοπρακτικό σχήμα, που αφορούν τα εξής:

- Νέο Ογκολογικό Nοσοκομείο "Αγιοι Ανάργυροι", προϋπολογισμού 53,998 εκατ. ευρώ , σε κοινοπραξία με την J&P Hellas – ΑΒΑΞ, με ποσοστό συμμετοχής 36%. Η σύμβαση βρίσκεται προς έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

- Νέο Μπενάκειο Μουσείο, στην οδό Πειραιώς, προϋπολογισμού 20,650 εκατ. ευρώ. Η Βιοτέρ είναι προσωρινός μειοδότης.

- Η ΤΕΓΕΑ ΑΤΕ, σε Κοινοπραξία με την εταιρεία Λυκόδημος ΑΤΕ, με ποσοστό συμμετοχής 50%, είναι μειοδότης στην ανακαίνιση του Νοσοκομείου Νίκαιας, με προσφορά 2,923 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση είναι προς υπογραφή.

- Η ΤΕΓΕΑ ΑΤΕ, σε κοινοπραξία με την εταιρεία Λυκόδημος ΑΤΕ και την Ideal SA, είναι προσωρινός μειοδότης με ποσοστό συμμετοχής 47,5%, στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, προϋπολογισμού 2,427 εκατ. ευρώ.

- Η Ερμής ΑΤΕ είναι προσωρινός μειοδότης στο έργο κατασκευής 44 κατοικιών στην Ελευθερώτρια Καβάλας, προϋπολογισμού 4,165 εκατ. ευρώ.

- Η ΑΤΟΜΟ ΑΤΕ, εταιρεία του Ομίλου νέας 5ης τάξης, συμμετέχει στην κατασκευή του TRAM της Αθήνας, μέσω κατασκευαστικής κοινοπραξίας, με αναλογούν ποσό έργου περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΤ



Σχολιασμένα