Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2002 20:21

Πέντε νέα έργα για τον Ομιλο Βιοτέρ

Πέντε νέα έργα ανέλαβε η εταιρεία Βιοτέρ ΑΕ και οι θυγατρικές της, είτε αυτόνομα είτε σε κοινοπρακτικό σχήμα, που αφορούν τα εξής:

- Νέο Ογκολογικό Nοσοκομείο "Αγιοι Ανάργυροι", προϋπολογισμού 53,998 εκατ. ευρώ , σε κοινοπραξία με την J&P Hellas – ΑΒΑΞ, με ποσοστό συμμετοχής 36%. Η σύμβαση βρίσκεται προς έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

- Νέο Μπενάκειο Μουσείο, στην οδό Πειραιώς, προϋπολογισμού 20,650 εκατ. ευρώ. Η Βιοτέρ είναι προσωρινός μειοδότης.

- Η ΤΕΓΕΑ ΑΤΕ, σε Κοινοπραξία με την εταιρεία Λυκόδημος ΑΤΕ, με ποσοστό συμμετοχής 50%, είναι μειοδότης στην ανακαίνιση του Νοσοκομείου Νίκαιας, με προσφορά 2,923 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση είναι προς υπογραφή.

- Η ΤΕΓΕΑ ΑΤΕ, σε κοινοπραξία με την εταιρεία Λυκόδημος ΑΤΕ και την Ideal SA, είναι προσωρινός μειοδότης με ποσοστό συμμετοχής 47,5%, στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, προϋπολογισμού 2,427 εκατ. ευρώ.

- Η Ερμής ΑΤΕ είναι προσωρινός μειοδότης στο έργο κατασκευής 44 κατοικιών στην Ελευθερώτρια Καβάλας, προϋπολογισμού 4,165 εκατ. ευρώ.

- Η ΑΤΟΜΟ ΑΤΕ, εταιρεία του Ομίλου νέας 5ης τάξης, συμμετέχει στην κατασκευή του TRAM της Αθήνας, μέσω κατασκευαστικής κοινοπραξίας, με αναλογούν ποσό έργου περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.