«Στα σκαριά» το νέο iPad

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 12:13
UPD:12:36

Σε συνεννόηση με τους προμηθευτές εξαρτημάτων και τα εργοστάσια συναρμολόγησης στην Ασία βρίσκεται η Apple καθώς προετοιμάζεται για την παραγωγή της επόμενης έκδοσης του iPad, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. (Στη φωτογραφία, το iPad 2)

Σε συνεννόηση με τους προμηθευτές εξαρτημάτων και τα εργοστάσια συναρμολόγησης στην Ασία βρίσκεται η Apple καθώς προετοιμάζεται για την παραγωγή της επόμενης έκδοσης του iPad, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τις πηγές τις οποίες επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα, η Apple έχει παραγγείλει εξαρτήματα όπως οθόνες και τσιπ για το νέο μοντέλο του iPad, το οποίο η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2012.

To ipad της Apple φαίνεται ότι αδυνατούν να συναγωνιστούν οι υπολογιστές tablet των ανταγωνιστριών εταιρειών, όπως η Hewlett Packard και οι εταιρείες Asustek Computer και Motorola Mobility, τα προϊόντα των οποίων δεν γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία. «Πέρα από το iPad, τα tablets δεν εμφανίζουν καλές πωλήσεις στα καταστήματα λιανικής. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», σχολιάζει χαρακτηριστικά στο Reuters ο Μαρκ Γκέρμπερ, αναλυτής της εταιρείας ερευνών Detwiler Fenton.

Σύμφωνα με στοιχεία του Strategy Analytics τo iOS της Apple είχε το δεύτερο τρίμηνο μερίδιο 61,3% στην αγορά των tablet, έναντι 30,1% του Android της Google. Τα αντίστοιχα λογισμικά των Microsoft και RIM περιορίστηκαν σε μερίδιο αγοράς 4,6% και 3,3% αντίστοιχα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα