Ενισχύεται το ευρώ έναντι του δολαρίου

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 13:52

Ανοδικά κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου, ανακτώντας τις απώλειες που κατέγραφε νωρίτερα, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στην τηλεδιάσκεψη που θα έχουν το απόγευμα οι ηγέτες Ελλάδας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Ανοδικά κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου, ανακτώντας τις απώλειες που κατέγραφε νωρίτερα, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στην τηλεδιάσκεψη που θα έχουν το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο Γάλλος πρόεδρος Ν. Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.

Μιλώντας σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο, ο Νικολά Σαρκοζί υπογράμμισε τη δέσμευση της χώρας του να κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελλάδα.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις στήριξης της Ελλάδας από άλλους ευρωπαίους αξιωματούχους, οι οποίοι ζητούν εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν την 21η Ιουλίου και προειδοποιούν για δραματικές επιπτώσεις από μια χρεοκοπία της χώρας ή αποχώρησή της από την ευρωζώνη.

Στις 13:39 (ώρα Ελλάδος), η ισοτιμία ευρώ / δολαρίου διαμορφωνόταν στα 1,3718 δολάρια και η ισοτιμία δολαρίου / γεν στα 76,81 γεν.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • EURUSD



Σχολιασμένα