Το νέο Civic στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 16:46

Την 9η γενιά του Honda Civic παρουσίασε ο πρόεδρος και CEO της Honda Motor Takanobu Itο, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του νέου μοντέλου είναι καινούρια ή σημαντικά αναβαθμισμένα. Έμφαση δόθηκε στη ρύθμιση της ανάρτησης για βελτιωμένη οδηγική άνεση και οδική συμπεριφορά, στα υλικά της καμπίνας για μία αναβαθμισμένη συνολική ποιότητα, στα νέα στιλιστικά στοιχεία και την αεροδυναμική για μία ανανεωμένη εικόνα και βελτιωμένη απόδοση, και στους κινητήρες για αύξηση των επιδόσεων και μείωση των εκπομπών CO2.

Το νέο Civic θα προσφέρεται με τρεις εκδόσεις κινητήρων: ένα βενζινοκινητήρα 1.4 l, ένα βενζινοκινητήρα 1.8 l και μία μονάδα diesel 2.2 l.

Όλοι συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ECO Assist, προηγμένη τεχνολογία ελέγχου ανεφοδιασμού και Idle Stop, ενώ ο κινητήρας 1.8 lt.l μπορεί να συνδυάζεται με 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Εκτός από το νέο Civic, οι επισκέπτες του Frankfurt Motor Show 2011 στο περίπτερο της Honda μπορούν να δουν το ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας Honda EV Concept και την πλατφόρμα μεσαίου μεγέθους plug-in υβριδικού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα