Κλ. Παπαδόπουλος: Το ΤΤ συνεχίζει το έργο του

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 17:46

«Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της δοκιμαζόμενης ελληνικής οικονομίας και προτίθεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων», σημείωσε σε σημερινή του δήλωση ο πρόεδρος του δ.σ. του ΤΤ Κλέων Παπαδόπουλος.

«Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της δοκιμαζόμενης ελληνικής οικονομίας και προτίθεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων», σημείωσε σε σημερινή του δήλωση ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΤ Κλέων Παπαδόπουλος.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Ομίλου, ανέφερε επίσης ότι «για το πρώτο εξάμηνο του 2011, η τράπεζα κατάφερε να παρουσιάσει περαιτέρω αύξηση της οργανικής της κερδοφορίας». «Σε αυτό», πρόσθεσε, «συνετέλεσαν κυρίως τόσο η αύξηση των καθαρών εσόδων από τόκους, όσο και η μείωση των λειτουργικών εξόδων».

«Η τράπεζα εξακολουθεί να διατηρεί σε ικανοποιητικά επίπεδα τον δείκτη Tier I, εξασφαλίζοντας τόσο τη βιωσιμότητα της όσο και τη συνέχιση του έργου της», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΤ ανέφερε τέλος ότι τα αποτελέσματα αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι η τράπεζα διαθέτει τα όπλα για να βοηθήσει τον ελληνικό λαό και την οικονομία να εξέλθει από την κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα