Μόνο με την Μέδουσα συγχωνεύεται η Τεχνοδομή

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2002 19:03

Στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΒΕΤΤΕ Τεχνοδομή Αφοι Μιχ. Τραυλού αναφέρθηκε από τη διοίκηση ότι οι διαπραγματεύσεις με βάση το από 17/7/2002 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με τις υπό συγχώνευση εταιρείες Χ.Ι. Καλογρίτσας ΑΕ, Τελαμων ΑΕ, Μέδουσα ΑΤΕ, Τοξότης Ανώνυμος Τεχνική & Βιομηχανική Εταιρεία, και με τους εισφερόμενους κατασκευαστικούς κλάδους ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ, ΝΙΑΣΑ ΑΤΕ, ΙΛΙΑΣ ΑΕ και Ανάπτυξη ΑΕ δεν ευοδώθηκαν.

Ευοδώθηκαν όμως οι διαπραγματεύσεις για τη συγχώνευση της εταιρείας Μέδουσα ΑΤΕ, η οποία περιλαμβανόταν στο ίδιο δημοσιευθέν Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης και της οποίας η Τεχνοδομή Αφοι Μιχ. Τραυλού είναι μέτοχος κατά 100%.

Κατόπιν αυτών, η Τεχνοδομή Αφοι Μιχ. Τραυλού προχωρεί μόνο ως προς το σκέλος της απορρόφησης της Μέδουσα ΑΤΕ για την απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης ΜΕΕΠ.

Η συζήτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με παράλληλη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής παρέλκει, αφού η Μέδουσα, που συγχωνεύεται δια απορροφήσεως, είναι κατά 100% θυγατρική της Τεχνοδομή Αφοι Μιχ. Τραυλού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα