Jumbo: Αύξηση 3,5% στις πωλήσεις πρώτου τριμήνου

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 11:57

Αύξηση 3,5%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σημείωσαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011-Ιούνιος 2012), όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Αύξηση 3,5%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σημείωσαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011-Ιούνιος 2012), όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία. Σημειώνεται ότι ο ετήσιος στόχος για τις πωλήσεις είναι μηδέν έως 2%.

Η Jumbo αποδίδει την επίδοση αυτή «τόσο στη στρατηγική τοποθέτηση του Ομίλου για επενδύσεις σε νέα καταστήματα κατά την περίοδο της κρίσης όσο και στην καλύτερη απόδοση των καταστημάτων σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά του ήδη υπάρχοντος δικτύου».

Σήμερα ο Όμιλος διαθέτει ένα δίκτυο 54 καταστημάτων εκ των οποίων 45 είναι στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 6 στη Βουλγαρία. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα προσθέσει δύο νέα καταστήματα στο δίκτυο της Ελλάδας: ένα ενοικιαζόμενο στην περιοχή Γιαλού (Σπάτα) συνολικής επιφάνειας 9.000τ.μ και ένα ιδιόκτητο στην περιοχή των Γιαννιτσών επίσης συνολικής επιφάνειας 9.000τ.μ. Επίσης, δύο ακόμα καταστήματα θα ανοίξουν στη Βουλγαρία το πρώτο εξάμηνο του 2012.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ



Σχολιασμένα