Επέκταση της Saxo Bank στη Ρωσία

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 12:10

Την έναρξη λειτουργίας του νέου της γραφείου στη Μόσχα ανακοίνωσε η Saxo Bank, στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασής της και «ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για εξελιγμένες επενδυτικές λύσεις από τους Ρώσους επενδυτές».

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η ίδρυση του γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα αποτελεί στρατηγική κίνηση της Saxo Bank, στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασής της, με στόχο την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της ηγετικής της θέσης στην παροχή διαδικτυακών επενδυτικών λύσεων.

Το γραφείο θα προσφέρει στους Ρώσους επενδυτές, μέσω της βραβευμένης πλατφόρμας SaxoTrader, άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 20 διεθνή χρηματιστήρια και περισσότερα από 22.000 χρηματιστηριακά προϊόντα, καθώς και εξελιγμένα εργαλεία πληροφόρησης και ανάλυσης, με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.

Καθοριστικός παράγοντας για την επέκταση της Saxo Bank στη Ρωσία υπήρξε και η σημαντική ανάπτυξη που καταγράφει η χώρα φέτος, που την καθιστά μία πολλά υποσχόμενη αγορά, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επικεφαλής του νέου γραφείου στη Μόσχα είναι ο νέος Chief Operations Officer, κ. Igor Dombrovan, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Η βιώσιμη επιτυχία στηρίζεται στην πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, και το νέο μας γραφείο στη Μόσχα θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με την επενδυτική κοινότητα της Ρωσίας (...) Το νέο μας γραφείο θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε και να εκπαιδεύσουμε αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά με τους εξαιρετικά ενημερωμένους και έμπειρους επενδυτές».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα