ΥΠΟΙΚ: Πρόοδος στις συνομιλίες με την τρόικα

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 22:54
UPD:08/10/2011 07:32

Πρόοδος σημειώθηκε στη σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόοδος σημειώθηκε στη σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών. Παράγοντες του υπουργείου ανέφεραν ακόμη πως ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του μνημονίου για την οικονομική και χρηματοοικονομική πολιτική για τη διετία 2011- 2012, επισημαίνοντας πως οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και το Σάββατο «με τον ίδιο ρυθμό».

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πόουλ Τόμσεν εξέφρασε την ελπίδα ότι η αξιολόγηση της τρόικας για το ελληνικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σύντομα και μάλιστα θα είναι θετική, διευκρινίζοντας πάντως ότι οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Π. Τόμσεν: Οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί

Π. Τόμσεν: Οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί

«Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο, αλλά παραμένουν ακόμα προς συζήτηση κάποια σημαντικά θέματα», δήλωσε ο Τόμσεν σε δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το Reuters. «Ελπίζουμε πως θα καταλήξουμε σύντομα σε συμφωνία, αλλά δεν βρισκόμαστε ακόμα εκεί», πρόσθεσε.

Προηγουμένως, το Reuters ανέφερε, επικαλούμενο τους επιθεωρητές, πως οι συνομιλίες της κυβέρνησης με την τρόικα συνεχίζονται και πως δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με καμία πλευρά. Εξάλλου, πηγές από την τρόικα ανέφεραν την Πέμπτη στο πρακτορείο ότι οι συνομιλίες δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα