Προμότα Ελλάς-Αγορά οικοπέδου

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2002 15:47

Στην υπογραφή των συμβολαίων αγοράς οικοπέδου, για την ανέγερση των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της, προχώρησε η Προμότα Ελλάς Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη στην αγορά έκτασης 10 στρεμμάτων στην περιοχή της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου, η οποία θα αξιοποιηθεί για την μετεγκατάσταση όλων των τμημάτων της σε ένα ενιαίο κτίριο.

Στο νέο κτίριο έκτασης 10.800 τ.μ. θα στεγασθούν εκτός από την διοίκηση, το σύνολο των υπηρεσιών και τμημάτων της εταιρείας και συγκεκριμένα οι αποθήκες, η υπερσύγχρονη εκτυπωτική μονάδα, πλήρες μηχανουργείο καθώς και οι αποθήκες αποθεμάτων των καταστημάτων WINSHIP και BARGAIN STORES.

Η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στοχεύει στη συντομότερη δυνατή μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο, καθώς η συγκέντρωση των δραστηριοτήτων της σε έναν ενιαίο χώρο, εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και σημαντικών κεφαλαίων, θα της προσφέρει, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση των επιχειρηματικών της στόχων.

Επιπλέον και στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής οργάνωσης των δραστηριοτήτών της, η εταιρεία μελετά την εγκατάσταση ασύρματης ζεύξης, με στόχο την επικοινωνία μεταξύ της έδρας της εταιρείας και των υποκαταστημάτων της, καθώς και των καταστημάτων BARGAIN STORES και WINSHIP.

Με την εφαρμογή του εν λόγω σχεδίου, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία στοχεύει να επιτύχει εξαιρετικά μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και φωνής, κάτι που θα της επιτρέψει να διαθέτει κεντρικοποιημένες βάσεις πληροφοριών καθώς και ευκολότερο και πληρέστερο έλεγχο της λειτουργίας των καταστημάτων της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα