Ενημερωτικές εκδηλώσεις του ΣΕΒΕ για επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Κίνα

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2002 16:15

Δύο εκδηλώσεις, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στην Αθήνα, για την ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με το «EU-China Partenariat 2002» και τις ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας που υπάρχουν στην Κίνα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΘ, (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος) και στην Αθήνα, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ, (Ακαδημίας 7-9).

Το «Eu-China Partenariat 2002» είναι μια συνάντηση 400 επιλεγμένων κινεζικών επιχειρήσεων με 400 ευρωπαϊκές, ανάμεσά τους και 40 ελληνικές, που θα πραγματοποιηθεί με προκαθορισμένα ραντεβού, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Κίνας στο Πεκίνο, στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2002.

Οι κλάδοι που θα αντιπροσωπεύονται είναι παραγωγή και επεξεργασία τροφίμων, πληροφορική, προστασία περιβάλλοντος, μεταλλικά προϊόντα, ηλεκτρικές συσκευές και τεχνολογία, μηχανήματα και βιομηχανική υποστήριξη. Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο www.seve.gr/china .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα