Β. Ράπανος: Χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 18:29
UPD:18:31

Σε μια εποχή έντονου λαϊκισμού χρειάζεται νηφαλιότητα για να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, είπε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι ανάπτυξη σε μια χώρα με μεγάλη αβεβαιότητα δεν μπορεί να υπάρξει.

Στην δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση με θέμα το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον: νέα κατεύθυνση και ευκαιρίες».

Σε μια εποχή έντονου λαϊκισμού χρειάζεται νηφαλιότητα για να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, είπε ο κ. Ράπανος, επισημαίνοντας ότι ανάπτυξη σε μια χώρα με μεγάλη αβεβαιότητα δεν μπορεί να υπάρξει. «Αναγκαία συνθήκη», πρόσθεσε, «είναι να υπάρξει δημοσιονομική σταθεροποίηση, ώστε να ξεκίνησει η ανάπτυξη».

Επιπλέον, ο κ. Ράπανος σημείωσε ότι στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που καταβάλει η χώρα, χρειάζεται πατριωτική συνείδηση «την οποία διαθέτει η Εθνική Τράπεζα». «Να είστε βέβαιοι ότι η Εθνική Τράπεζα θα είναι αρωγός στην δύσκολη αυτή προσπάθεια, όπως άλλωστε έκανε σε κάθε δύσκολη περίοδο που βρέθηκε η χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα