Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 18:29

Β. Ράπανος: Χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή

Στην δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος.

Στην δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση με θέμα το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον: νέα κατεύθυνση και ευκαιρίες».

Σε μια εποχή έντονου λαϊκισμού χρειάζεται νηφαλιότητα για να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, είπε ο κ. Ράπανος, επισημαίνοντας ότι ανάπτυξη σε μια χώρα με μεγάλη αβεβαιότητα δεν μπορεί να υπάρξει. «Αναγκαία συνθήκη», πρόσθεσε, «είναι να υπάρξει δημοσιονομική σταθεροποίηση, ώστε να ξεκίνησει η ανάπτυξη».

Επιπλέον, ο κ. Ράπανος σημείωσε ότι στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που καταβάλει η χώρα, χρειάζεται πατριωτική συνείδηση «την οποία διαθέτει η Εθνική Τράπεζα». «Να είστε βέβαιοι ότι η Εθνική Τράπεζα θα είναι αρωγός στην δύσκολη αυτή προσπάθεια, όπως άλλωστε έκανε σε κάθε δύσκολη περίοδο που βρέθηκε η χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ