Συνάντηση του προεδρείου της ΟΤΟΕ με τον Γ. Κωστόπουλο

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2001 15:32

Με τον πρόεδρο της Alpha Bank, κ. Γιάννη Κωστόπουλο, συναντήθηκε σήμερα το προεδρείο της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ).

Ο κ. Κωστόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΟΤΟΕ για το περιεχόμενο και τους στόχους της επικείμενης συγχώνευσης της Alpha Bank με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να θιγούν οι εργαζόμενοι. Αντιθέτως, όπως τόνισε ο κ. Κωστόπουλος, θα κληθούν να συμβάλουν με πιο εποικοδομητικό τρόπο στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης, η οποία «θα λειτουργήσει θετικά για όλους».

Τόνισε, επίσης, τη σημασία και το μέγεθος του εν λόγω εγχειρήματος και επεσήμανε το ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα και του συνδικαλιστικού κινήματος στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Η ΟΤΟΕ από την πλευρά της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της απασχόλησης και των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων διευκρινίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να προστατευθούν. Παράλληλα, ζήτησε την άμεση αντιμετώπιση-ρύθμιση του ασφαλιστικού με βάση τις προτάσεις της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα