Αρνητικό κλίμα στο Χ.Α.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 11:09
UPD:11:10

Σε αρνητικό έδαφος κινείται και σήμερα το Χ.Α., με την προσοχή να είναι στραμμένη στη Βουλή όπου θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

«Το πολιτικοοικονομικό κλίμα σε Ελλάδα και Ευρώπη παραμένει για διαφορετικούς λόγους φορτισμένο αρνητικά», σχολίασε η Beta Χρηματιστηριακή.

«Εκτιμούμε ότι και σήμερα η κίνηση της αγοράς θα παραμείνει σε αρνητικό πρόσημο παρά τους χαμηλούς τζίρους και την μέτρια σχετικά επιμέρους ένταση της προσφοράς σε δεικτοβαρείς τίτλους», συμπλήρωσε.

Αυτή την ώρα (11:08), ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 1,54% στις 724,33 μονάδες, διευρύνοντας τις απώλειες 3,57% της Τρίτης. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,71 εκατομμύρια ευρώ.

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος, με τον σχετικό δείκτη να σημειώνει πτώση 5,6%, ενώ πιέσεις δέχεται και ο δείκτης Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας (-2,5%).

Στον 20άρη, «βουτιά» 17,1% σημειώνει ο τίτλος της ATEbank και 10,4% του Τ.Τ. Πέραν των τραπεζών, πιέσεις δέχονται οι τίτλοι των ΔΕΗ (-2,3%) και Βιοχάλκο (-2%).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα