UPS: Παρακολούθηση αποστολών μέσω κινητού

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 11:10

Η UPS επεκτείνει την υπηρεσία παρακολούθησης αποστολών μέσω κινητού τηλεφώνου σε περισσότερες από 35 χώρες.

Η UPS επεκτείνει την υπηρεσία παρακολούθησης αποστολών μέσω κινητού τηλεφώνου σε περισσότερες από 35 χώρες.

Έτσι, οι πελάτες της UPS έχουν πλέον τη δυνατότητα μέσω κινητού τηλεφώνου να παρακολουθούν τις αποστολές τους, να υπολογίζουν τα έξοδα αποστολής και να βρίσκουν το πλησιέστερο γραφείο UPS.

Όταν οι χρήστες κινητών συνδεθούν με το My UPS ID τους, αποθηκευμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των αποστολών τους ανανεώνονται αυτόματα και με τον τρόπο αυτό ενημερώνονται για την πορεία διακίνησης αυτών. Οι αριθμοί φορτωτικής της UPS μπορούν επίσης να κωδικοποιηθούν για άμεση αναφορά.

Η Υπηρεσία της mobile ιστοσελίδας m.ups.com ήταν διαθέσιμη μέχρι πρόσφατα μόνο σε πελάτες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Καναδά. Τώρα είναι πλέον διαθέσιμη σε πελάτες στην Αμερική (Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο, και Μεξικό), στην Ασία (Κίνα, Ινδία, Βόρεια Κορέα, Χόνγκ Κόνγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Αυστραλία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες και Νέα Ζηλανδία), στην Ευρώπη (Ισπανία, Ολλανδία, Πολωνία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Δανία, Νορβηγία, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Δημοκρατία της Τσεχίας και Ουγγαρία καθώς και τη Νότια Αφρική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα