Δεν υπάρχουν χρέη προς τη ΔΕΗ, λέει το υπουργείο Υγείας

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:40
UPD:14:43

Δεν υπάρχουν χρέη της κεντρικής υπηρεσίας προς τη ΔΕΗ, υποστηρίζει το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την ενέργεια της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την ενέργεια της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2092254 , το υπουργείο Υγείας αρνείται ότι υπάρχουν χρέη της κεντρικής υπηρεσίας προς τη ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στον ισχυρισμό των συνδικαλιστών περί οφειλής 3.800.000 ευρώ του υπουργείου, ενημερώνει ότι από έλεγχο που πραγματοποίησε ο γενικός του γραμματέας Νικόλαος Πολύζος, σε συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, αποσαφηνίστηκε ότι δεν υπάρχουν χρέη της κεντρικής υπηρεσίας.

Επιπλέον, ο κ. Πολύζος ζήτησε από τη ΔΕΗ να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας που χρωστούν και τι ποσά και να διευθετηθεί άμεσα - αν υπάρχει - οποιαδήποτε οφειλή.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα