Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκε ο Λ. Παπαδήμος

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 18:59
UPD:22:45

Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας που έφτασαν την Παρασκευή στην Αθήνα είχε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα το κλιμάκιο της τρόικας είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις της χώρας και να οργανωθεί η συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης και της τριμερούς αντιπροσωπείας για την εκτέλεση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον κ. Βενιζέλο βρέθηκαν επίσης η εκταμίευση της έκτης δόσης, η προετοιμασία του νέου προγράμματος, της νέας δανειακής σύμβασης, καθώς και η συμμετοχή των ιδιωτών στο νέο σχήμα μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση έδωσαν το «παρών», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών Η. Πλασκοβίτης και ο πρόεδρος του ΣΟΕ καθηγητής Γ. Ζανιάς.

Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει το Σάββατο το πρωί στις 10.30, στο γραφείο του στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Αύριο επίσης θα συναντηθούν και τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ενώ την Κυριακή θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα