Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 18:59

Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκε ο Λ. Παπαδήμος

Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας που έφτασαν σήμερα στην Αθήνα θα έχει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα το κλιμάκιο της τρόικας είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών.

Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας που έφτασαν την Παρασκευή στην Αθήνα είχε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα το κλιμάκιο της τρόικας είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις της χώρας και να οργανωθεί η συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης και της τριμερούς αντιπροσωπείας για την εκτέλεση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον κ. Βενιζέλο βρέθηκαν επίσης η εκταμίευση της έκτης δόσης, η προετοιμασία του νέου προγράμματος, της νέας δανειακής σύμβασης, καθώς και η συμμετοχή των ιδιωτών στο νέο σχήμα μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση έδωσαν το «παρών», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών Η. Πλασκοβίτης και ο πρόεδρος του ΣΟΕ καθηγητής Γ. Ζανιάς.

Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει το Σάββατο το πρωί στις 10.30, στο γραφείο του στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Αύριο επίσης θα συναντηθούν και τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ενώ την Κυριακή θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.