Nutriart: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου για χρηματοδότηση 13,923 εκατ. ευρώ

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 14:54

Στην υπογραφή του κοινοπρακτικού δανείου προχρηματοδότησης ύψους 13,923 εκατ. ευρώ με τις χρηματοδοτούσες τράπεζες και το βασικό μέτοχο Tinola Holdings και διαχειρίστρια την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε σήμερα η Nutriart.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Νοεμβρίου είχε υπογραφεί Πρόσθετο Σύμφωνο με το οποίο τροποποιήθηκε η από 2 Αυγούστου 2011 Συμφωνία Χρηματοοικονομικής Αναδιάρθρωσης μεταξύ των τραπεζών, της Nutriart και της Tinola Holdings, για την αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων και τη νέα χρηματοδότηση.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της, το ποσό της προχρηματοδότησης ισοδυναμεί με το σύνολο των κεφαλαίων της νέας χρηματοδότησης που έχει αποφασιστεί με την παραπάνω Συμφωνία Χρηματοοικονομικής Αναδιάρθρωσης.

Με την άμεση εκταμίευση της προχρηματοδότησης, η Nutriart θα αποπληρώσει παλαιότερη προχρηματοδότηση ύψους 4 εκατ. ευρώ και θα καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Εντός των επομένων ημερών θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την εκταμίευση του παραπάνω ποσού της προ-χρηματοδότησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα