ΜΒΔΤ: Προς την τελική έγκριση η Διπλή Ανάπλαση

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 16:07

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, την ερχόμενη Τρίτη 20-12-2011, θα συζητηθεί η έγκριση της ειδικής μελέτης (Master Plan) για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό, όπως αναφέρει η Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική σε ανακοίνωσή της.

Την ανωτέρω διαβεβαίωση έδωσε εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρείας η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Νέλλη Παπαχελά.

Τονίσθηκε επίσης ότι, σε δεύτερο χρόνο, το θέμα της τελικής έγκρισης του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που, σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 22-12-2011.

«Η διοίκηση της εταιρείας, με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους της και κάθε άλλο συναλλασσόμενο με αυτή φορέα ή οργανισμό, οι οποίοι - όπως και η ίδια - ταλαιπωρούνται λόγω της μακρόχρονης και αναίτιας καθυστέρησης της υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος, θεωρεί ότι η ανωτέρω περιγραφείσα εξέλιξη αποτελεί μια εξόχως σημαντική είδηση και για το επενδυτικό κοινό», καταλήγει η ΜΒΔΤ στην ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα