Λήμνος: Απρόσιτο το λιμάνι της Μύρινας λόγω καιρού

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 12:49

Δύο επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, το «Ταξιάρχης» και το «Θεόφιλος» παρέμειναν χθες για αρκετές ώρες αγκυροβολημένα στον όρμο Αγίου Παύλου της Λήμνου καθώς ήταν αδύνατη - λόγω καιρικών συνθηκών - η προσέγγισή τους στο λιμάνι της Μύρινας.

Ειδικότερα,

Μετά από 10 ώρες καθυστέρηση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έδεσε χθες το βράδυ στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ταξιάρχης» το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Καβάλα-Λήμνος-Αγιος Ευστράτιος-Λαύριο. Πριν τη βελτίωση του καιρού το πλοίο παρέμεινε με 189 επιβάτες προς αποβίβαση αγκυροβολημένο στο αγκυροβόλιο όρμου Αγίου Παύλου. Σημειώνεται ότι στο πλοίο θα επιβιβαζόντουσαν 32 άνθρωποι με προορισμό τον Αγιο Ευστράτιο και το Λαύριο.

Το ίδιο πρόβλημα προσέγγισης στο λιμάνι της Λήμνου αντιμετώπισε και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Θεόφιλος» χθες στη 1 παρά τέταρτο το βράδυ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη) μεταφέροντας 19 επιβάτες για τη Λήμνο, ενώ θα επιβίβαζε 60 για Θεσσαλονίκη. Και το «Θεόφιλος» αγκυροβόλησε στον όρμο Αγίου Παύλου και προσέγγισε το λιμάνι της Μύρινας μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα