Ψηφίστηκε το ν/σχ για τη ρύθμιση επαγγελματικών οφειλών σε τράπεζες

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010 19:26

Ψηφίστηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «για τη ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών σε πιστωτικά ιδρύματα».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, το νομοσχέδιο υπερψηφίσθηκε από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ.

«Το Ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία μια σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που αποτελεί υλοποίηση του προγράμματος μας για αναθέρμανση της οικονομίας», δήλωσε σχετικά η κ. Κατσέλη.

Τόνισε μάλιστα ότι «η συναίνεση ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων στα μέτρα που λαμβάνουμε για την ανακούφιση χιλιάδων επιχειρηματιών, επαγγελματιών και αγροτών από την πιστωτική ασφυξία αποδεικνύει την αναγκαιότητα άμεσης διοχέτευσης ρευστότητας της αγοράς».

«Το υπουργείο θα μεριμνήσει για την απρόσκοπτη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου σε στενή συνεργασία με τα αρμόδια επιμελητήρια που εκπροσωπούν τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επαγγελματίες», κατέληξε η υπουργός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα