Επιτυχής η αύξηση του μ.κ. της LAMDA Development

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2002 14:06

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αύξηση κατά 115.970.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου της LAMDA Development, με τη συμμετοχή όλων των θεσμικών επενδυτών.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η κάλυψη της αύξησης έφθασε, παρά το δυσμενές κλίμα στις διεθνείς κεφαλαιαγορές και το ΧΑΑ, το 92%, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας σε χθεσινή του συνεδρίαση διέθεσε και όλες τις υπόλοιπες μετοχές, τον μεγαλύτερο αριθμό των οποίων ανέλαβε ο κύριος μέτοχός της.

Σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, είπε : «Η επιτυχής έκβαση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μας σε μια δύσκολη χρηματιστηριακή εποχή είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης των μετόχων μας. Βασιζόμενοι στην επενδυτική στρατηγική μας και στοχεύοντας πάντα στην ανάπτυξη της εταιρείας, καταφέραμε να έχουμε την υποστήριξη θεσμικών και άλλων επενδυτών που μοιράζονται το όραμά μας».

Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση των έργων της εταιρείας που βρίσκονται σε εξέλιξη και συγκεκριμένα για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού Χωριού Τύπου στο Μαρούσι, από τη θυγατρική LAMDA Olympia Village.

Τα έργα κατασκευής που έχουν ξεκινήσει, αναμένεται να ολοκληρωθούν βάσει το χρονοδιαγράμματος του 2004.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα