Νέος πρόεδρος της PwC ο Κυριάκος Ριρής

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 10:22

Πρόεδρος της PricewaterhouseCoopers Ανώνυμη Ελεγκτική Εταιρεία εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας από την 1η Ιανουαρίου 2010 τον κ. Κυριάκο Ριρή, ο οποίος διαδέχεται τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Χρίστο Σιάτη.

Ο κ. Ριρής είναι ορκωτός ελεγκτής μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ελλάδας, ενώ κατέχει και τους αντίστοιχους επαγγελματικούς τίτλους της Μεγάλης Βρετανίας και της Κύπρου. Τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε Επικεφαλής τους τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και του τμήματος Ελεγκτικών Υπηρεσιών, καθώς και Deputy Territory Senior Partner της PwC στην Ελλάδα.

«Ο Κυριάκος Ριρής είναι μία προσωπικότητα με κύρος που συνεισφέρει τα μέγιστα στον κλάδο μας γενικότερα. Εδώ και 28 χρόνια καθοδηγεί, στηρίζει και εμπνέει με το παράδειγμά του τους συναδέλφους στην PwC. Είμαι σίγουρος ότι η πολύτιμη εμπειρία του καθώς και η εκτίμηση που χαίρει στην αγορά, θα βοηθήσουν την εταιρεία μας στην υλοποίηση των στόχων της», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της PwC Ανώνυμη Ελεγκτική Εταιρεία, Μάριος Ψάλτης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ριρής σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και την τιμή που μου κάνουν οι partners της εταιρείας μας ζητώντας μου να αναλάβω την θέση του Προέδρου της εταιρείας και τους ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα