CosmOTE : Νέα υπηρεσία στο ΜyCosmos

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2002 13:20
UPD:13:21

Τη νέα υπηρεσία «Αθλητικά Νέα», μέσω της οποίας το σύνολο της πελατειακής βάσης της εταιρείας μπορεί να μαθαίνει μέσω του κινητού τηλεφώνου τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρουο και του μπάσκετ, ανακοίνωσε η CosmOTE.

Συγκεκριμένα, μέσω της νέας υπηρεσίας τόσο οι πελάτες βάσει συμβολαίου όσο και αυτοί της καρτοκινητής της CosmOTE έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τα νέα των μεγαλύτερων αθλητικών σωματείων στην Ελλάδα, με έμφαση στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Aρη, τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτή την υπηρεσία περιλαμβάνουν τα παρακάτω θέματα:

* Zωντανή ενημέρωση μέσω SMS για την εξέλιξη των αγώνων του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου.

* Νέα που αφορούν τις έξι παραπάνω ομάδες, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

* Στατιστικά στοιχεία για τις ομάδες, ιδιαίτερα χρήσιμα στους φίλους του ΠΡΟΠΟ.

* Τελικά αποτελέσματα από τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

* Τρέχουσα βαθμολογία των ομάδων στις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και,

* Αθλητικό quiz με ερωτήσεις από τοn χώρο του αθλητισμού.

H νέα υπηρεσία «Αθλητικά Νέα» προσφέρεται σε συνεργασία με τον flash.gr και έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες Αθλητικών Νέων και Αποτελεσμάτων Αγώνων που προσφέρονται ήδη σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1. Η πρόσβαση είναι δυνατή μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS, μέσω του μενού MyCosmos της κάρτας SIM, καθώς και με πλοήγηση μέσω WAP.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν την πληροφορία που τους ενδιαφέρει όποτε εκείνοι επιθυμούν ή και να εγγραφούν στην υπηρεσία και να λαμβάνουν αυτόματα τα αντίστοιχα νέα (κάποιο σημαντικό νέο της ομάδας τους, γκόλ στη διάρκεια ενός αγώνα κ.ά.) την ώρα που αυτά συμβαίνουν.

Τέλος, μέσα από τις επιλογές της υπηρεσίας «Αθλητικά Νέα», οι φίλαθλοι θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επικοινωνούν με άλλους φιλάθλους μέσω CHAT ή ακόμη και να κατεβάσουν στο κινητό τους το ringtone με τον ύμνο της αγαπημένης τους ομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα