Ασιατικά Χρηματιστήρια

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 05:13
UPD:05:24

Πτωτικά κινήθηκαν οι περισσότερες ασιατικές μετοχές καθώς η υποχώρηση των εταιρειών τεχνολογίας και προσωπικής φροντίδας επηρέασαν αρνητικά την άνοδο των εταιρειών με πρώτες ύλες και καταναλωτικά αγαθά.

Ο MSCI Asia Pacific Index σημείωσε ελαφρά διαφοροποίηση στις 127,19 μονάδες στις 9:59 π.μ. στο Τόκιο όπου τρεις μετοχές σημείωναν απώλειες σε κάθε δύο που σημείωναν άνοδο. Χθες ο περιφερειακός δείκτης αναρριχήθηκε 1,6%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από τις 17 Μαρτίου.

Στην Ιαπωνία ο δείκτης Nikkei 225 υποχώρησε 0,5% φθάνοντας στις 11.110,75 μονάδες. Στην Αυστραλία ο δείκτης S&P/ASX 200 Index αναρριχήθηκε 0,5%, ενώ στη Νέα Ζηλανδία ο NZX 50 Index υποχώρησε 0,3%.

Χθες στις ΗΠΑ ο S&P 500 σημείωσε απώλειες 0,4% στη Νέα Υόρκη εν μέσω ανησυχιών ότι η προτεινόμενη νομοθεσία θα βλάψει τις τράπεζες και θα επισκιάσει τη βελτίωση των κερδών της Caterpillar Inc. και της Whirlpool Corp. Μετά το κλείσιμο των αγορών, οι Ρεπουμπλικάνοι στην αμερικανική Γερουσία εμπόδισαν τους Δημοκρατικούς να περάσουν το νομοσχέδιο για αυστηρότερους κανόνες στην Wall Street.

Το πετρέλαιο διεύρυνε τις απώλειές του έως 1,1% χθες μετά την ισχυροποίηση του δολαρίου έναντι του ευρώ, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις των οικονομικών αναλυτών για αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού.

Απώλειες 0,1% σημείωσε ο χαλκός για παράδοση σε τρεις μήνες στο London Metal Exchange (LME) φθάνοντας στα 7.800 δολ. ο μετρικός τόνος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα