2ο Βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στην ΑΓΕΤ Ηρακλής

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 18:12

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής έλαβε το δεύτερο Βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για το πρόγραμμα της Στόχοι Αειφορίας 2012 κατά την τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2009-2010, που διοργανώθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), την Τρίτη 18 Μαΐου 2010.

Το πρόγραμμα που βραβεύτηκε, Στόχοι Αειφορίας 2012, είναι το σύνολο δράσεων και δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ΑΓΕΤ Ηρακλής με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη. Πρόκειται για μετρήσιμους στόχους, πέρα από τις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας, σε επίπεδο διοικητικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό, οι οποίοι επιμερίζονται σε όλο τον οργανισμό.

Ως προς το περιβάλλον, οι Στόχοι Αειφορίας 2012 αφορούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, τη μείωση εκπομπών και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, στον Γενικό Διευθυντή Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων, Arnaud Merienne.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα