Διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΘ ο Απ. Γεννίτσαρης

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2002 19:01

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.) αναλαμβάνει πλέον ο έως τώρα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, Απόστολος Γεννίτσαρης, ενώ πρόεδρος ορίστηκε ο Αντώνης Βαφειάδης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Οι αλλαγές στο επταμελές δ.σ., που έγιναν βάσει των αρχών περί εταιρικής διακυβέρνησης, επικυρώθηκαν κατά τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΘ Α.Ε.

Στη θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας εκλέχτηκε ο Βασίλης Δημαρέλος, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο αποτελούν τα εκτελεστικά μέλη του νέου δ.σ., ενώ τα μη εκτελεστικά μέλη είναι οι κ.κ. Νίκος Κουμλής, Αθανάσιος Κουλούσιος και Δημήτρης Χριστοδούλου.

Στη διάρκεια της συνέλευσης ανακοινώθηκε η υπογραφή της νέας διετούς (2002-2003) συλλογικής σύμβασης εργασίας μεταξύ ΟΛΘ και Ομοσπονδίας (ΟΜΥΛΕ), η οποία, εάν εγκριθεί και από την αρμόδια διεύθυνση ΔΕΚΟ του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, θα επιβαρύνει, όπως αναφέρθηκε, τον προϋπολογισμό της ΟΛΘ Α.Ε. κατά 7,22% το 2002 και κατά 3,96% το 2003.

Σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη του 2002, η διοίκηση εκτιμά ότι θα είναι βελτιωμένα σε σχέση με τα αρχικώς προβλεπόμενα. Οι αρχικές εκτιμήσεις για έσοδα έκαναν λόγο για 39,340 εκατ. ευρώ, ενώ οι νέες αναφέρονται σε έσοδα ύψους 39,752 εκατ. ευρώ. Για την κερδοφορία, αντίστοιχα, η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για 5,732 εκατ. ευρώ, ενώ η νεότερη αναφέρεται σε 6,252 εκατ. ευρώ.

Πηγή: AΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΘ



Σχολιασμένα