Ανησυχία ΗΑΤΤΑ για την απεργία Π.Ε.Μ.Ε.Ν. -ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 17:20

Την ανησυχία του για την νέα απεργία των σωματείων ναυτεργατών Π.Ε.Μ.Ε.Ν. και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ στις 23 Ιουνίου εκφράζει με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Όπως υπογραμμίζει ο ΗΑΤΤΑ, ενώ η ομαλότητα έδειχνε να αποκαθίσταται και πάλι τον προηγούμενο καιρό, έρχεται τώρα αυτή η νέα απρόσμενη και αναπάντεχη απεργία -και μάλιστα όχι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ναυτεργατών- να απειλήσει την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο

Ο σύνδεσμος προειδοποιεί πως ο προγραμματισμός των τουριστικών γραφείων βρίσκεται για μία ακόμη φορά στον αέρα, ενώ οικογένειες ολόκληρες κινδυνεύουν να βρεθούν στο λιμάνι χωρίς να ξέρουν αν και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Διαμαρτύρεται, τέλος, έντονα για το συγκεκριμένο τρόπο διεκδίκησης δικαιωμάτων σε βάρος των απλών πολιτών και των υπόλοιπων επαγγελματιών του κλάδου, που προσπαθούν, όπως αναφέρει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες της εποχής να κρατήσουν τον τουρισμό όρθιο και να τού δώσουν ένα καλύτερο μέλλον και ζητά από τους ενδιαφερόμενους να αναλογιστούν τις συνέπειες των αποφάσεών τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα