Marfin: Πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010 10:21

Tο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών «Marfin Οφελος Παντού» συνοδεύει τις κάρτες Marfin Blue Visa και Marfin Gold Visa της Marfin Egnatia Bank.

Oι κάτοχοι των καρτών επιβραβεύονται για τις αγορές τους, σε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αφού τους επιστρέφεται ποσοστό της αξίας των αγορών μέσω δωροεπιταγής, ανάλογα με την κατηγορία επιχείρησης στην οποία τις πραγματοποιούν.

Συγκεκριμένα, ποσοστό 3% σε πρατήρια καυσίμων, 2% σε super markets, 1% σε καταστήματα ένδυσης και υπόδησης και 0,5% σε όλες τις άλλες κατηγορίες επιχειρήσεων. Κάθε μήνα, μαζί με το λογαριασμό τους, λαμβάνουν δωροεπιταγή με το ποσό που έχουν κερδίσει το αντίστοιχο διάστημα, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε όλα τα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ, σε όλη την Ελλάδα. Η συνολική επιστροφή μπορεί να φθάσει έως τα 360 ευρώ το χρόνο, με μέγιστο μηνιαίο ποσό τα 30 ευρώ.

To πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών χαρίζει σε 5 μεγάλους τυχερούς, που θα κληρωθούν, δωροεπιταγές αξίας 1.000 ευρώ, ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ, σε κλήρωση που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα συμμετάσχουν οι νέοι πελάτες, οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση για πιστωτική κάρτα έως τις 13 Αυγούστου και θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία αγορά, οποιασδήποτε αξίας, με τη νέα εκδοθείσα κάρτα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα