Συνθήκες εργασιακής ειρήνης στο λιμάνι του Πειραιά ζητεί το ΕΒΕΠ

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 20:15

Συνθήκες εργασιακής ειρήνης στο λιμάνι του Πειραιά ζητεί ο επιχειρηματικός κόσμος, όπως υπογραμμίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ Γ. Ανωμερίτης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου τοποθετήθηκαν σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με το λιμάνι.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Γιώργος Κασιμάτης, τόνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία του πρώτου Λιμανιού της χώρας καθώς και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του - ιδιαίτερα την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε - αποτελεί η εξασφάλιση συνθηκών εργασιακής ειρήνης.

Σημειώθηκε μάλιστα ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ενημέρωση και κατάθεση απόψεων και προτάσεων και συναποφασίστηκε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την ηγεσία του ΟΛΠ για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Ανωμερίτης αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της οργάνωσης και λειτουργίας του Λιμένος, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξής του και τον επενδυτικό σχεδιασμό του, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις και στον έντονα αυξανόμενο διεθνή ανταγωνισμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα