Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2010 05:00
UPD:05:22

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία βελτίωση το βράδυ προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ στη Θράκη τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα φθάσει τους 25 βαθμούς.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα καταιγίδας στα ορεινά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αστατος καιρό στην Κεντρική και Βόρεια Ηπειρωτική Ελλάδα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα