Κλινική στη Ρουμανία εγκαινίασε η Interamerican

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2002 12:09

Πραγματοποιήθηκε και επίσημα χθές στο Βουκουρέστι το πρώτο βήμα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Interamerican στη Ρουμανία και στον τομέα της υγείας, με την θεμελίωση της κλινικής της οποίας η δημιουργία είχε εξαγγελθεί λίγους μήνες πριν.

Με την κλινική αυτή η Interamerican ξεκινά δυναμικά την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου Eureko για την ανάπτυξη της παρουσίας του στη ρουμανική αγορά, στο σκέλος των ασφαλίσεων υγείας και των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για κίνηση που συντρέχει με το παράλληλο ενδιαφέρον του ομίλου Eureko να αναπτύξει τη δραστηριότητα του και σε δύο ακόμη τομείς για την κοινωνία της Ρουμανίας, με αιχμή του δόρατος την Interamerican, τους τομείς των τραπεζικών υπηρεσιών και της διαχείρισης ιδιωτικού συνταξιοδοτικού ταμείου.

Η κλινική θα συμπληρώνει, ως νέα πτέρυγα, το δημόσιο Νοσοκομείο Urgenta-Floreasca στο Βουκουρέστι και τις εγκαταστάσεις του μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών. Η συνεργασία αυτή της Interamerican με το δημόσιο σύστημα υγείας θα αποφέρει τη βάση για το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών υγείας στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα της υγείας των πολιτών της χώρας.

Οπως προβλέπεται, σύντομα μετά από αυτό το σημαντικό βήμα η Interamerican Ρουμανίας θα προωθήσει το σύστημα υγείας Medisystem, το οποίο θα λειτουργήσει με πολυκλαδικές ειδικευμένες κλινικές και με ένα δίκτυο από καλά εξοπλισμένα ιατρεία, τα οποία θα συνδέονται με τις κλινικές που λειτουργούν.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα