Ανοδικές τάσεις στη Wall Street

Ώθηση από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2002 16:51

ΜΙΚΡΗ άνοδο σημειώνουν κατά τα πρώτα λεπτά των συναλλαγών οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη παρά τη σημερινή απόφαση του ιρακινού κοινοβουλίου να απορρίψει το σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, Σον Μακόρμακ, δήλωσε σήμερα ότι η ψηφοφορία του ιρακινού κοινοβουλίου αποτελεί «πολιτικό θέατρο» και πρόσθεσε πως η αμερικανική κυβέρνηση αναμένει την επίσημη απόφαση των ιρακινών αρχών.

Στις 16:46 (ώρα Ελλάδος), ο δείκτης Dow Jones είχε διαμορφωθεί στις 8.401 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,51% και ο Nasdaq στις 1.332,09 μονάδες σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 0,98%.

Στη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος συνέβαλε η εκτίμηση της Motorola ότι στο τρέχον τρίμηνο θα επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο.

Στην άνοδο των μετοχών του τηλεπικοινωνιακού κλάδου συμβάλλουν επίσης τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα της βρετανικής Vodafone http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/11/12/259157.htm .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα