Σε επτά μεγάλα έργα συμμετέχει η εταιρεία των Ομίλων Βιοχάλκο - Λάτση

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2002 17:33

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το Γ' ΚΠΣ υπολογίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας Innoval - Καινοτόμες Κατασκευές Αλουμινίου ΑΕ, για την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκτασή της.

Η εταιρεία που δημιούργησαν οι Ομιλοι Βιοχάλκο - Λάτση, μέσω των εταιρειών τους ΕΤΕΜ και ΣΕΤΕ Προμηθευτική και Εμπορική ΑΕ αντίστοιχα, σχεδιάζει και υλοποιεί κατασκευές αλουμινίου.

Οπως τονίστηκε σε ειδική εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της Innoval, στόχος της διοίκησης είναι η εταιρεία να καλύψει την ελληνική επικράτεια, με έμφαση στη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής, λόγω 2004. Επιπλέον, σχεδιάζεται η επέκταση στο εξωτερικό, με προτεραιότητα τα Βαλκάνια και τις ευρωπαϊκές χώρες. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την απόκτηση πιστοποιητικού ISO, ώστε να ανταποκρίνονται τα προϊόντα της εταιρείας στις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.

Η εταιρεία, που άρχισε την παραγωγική της δραστηριότητα τον Μάιο του 2002, έχει αναλάβει τα εξής έργα: Ολυμπιακό Χωριό Θρακομακεδόνων, Κτίριο Μαγνητικής Τομογραφίας - Πλατεία Μαβίλη, Συγκρότημα Εξοχικών Κατοικιών στο Ξυλόκαστρο, Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Hilton Αθηνών, δύο μεγάλα κτίρια γραφείων στην περιοχή Αθηνών, το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θριάσιο και το Main Press Centre (MPC) στη Λ. Κηφισίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα