Νέοι διευθύνοντες σύμβουλοι στον όμιλο International Life

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2002 14:49

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της International Life (Ασφάλειες Ζωής) ανέλαβε πρόσφατα ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής κ. Περικλής Λίβας.

Ο κ. Λίβας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, κατέχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εργάζεται στον Όμιλο International Life 27 χρόνια, έχοντας περάσει από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας και συγκαταλέγεται στα πιο αξιόλογα και κορυφαία στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς έχοντας διατελέσει προϊστάμενος του κλάδου ομαδικών ασφαλίσεων και τεχνικός διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής.

Επίσης, διευθύνων σύμβουλος στην International Hellas (Γενικές Ασφάλειες) ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής κ. Αλμπερτ Μπάρρυ. Ο κ. Μπάρρυ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, έχει βαθιά γνώση της ασφαλιστικής αγοράς και εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σαν στέλεχος πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιρειών. Στον Όμιλο International Life εργάζεται από το 1999. Κατέχει πτυχίο του Πανεπιστημίου Πειραιά και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Ashridge Management College και είναι μέλος της ΕΑΣΕ και των διοικητικών συμβουλίων συνδέσμων και ενώσεων των ασφαλιστικών εταιρειών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα