Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μ. Βρετανίας: Νέος αντιπρόεδρος ο Σ. Χατζηγιάννης

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010 20:46

Νέος αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας, ορίστηκε ο κ. Στράτος Χατζηγιάννης, ο οποίος θα διατηρήσει και τη θέση του ταμία της Ένωσης, μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης, κ. Νότη Μηταράκη, καθώς ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Χρήστος Μεγάλου, ευχαρίστησε τον κ. Μηταράκη για την πολυετή παρουσία του στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας, σημειώνοντας πως «η σημαντική συμβολή του στην εδραίωση και ανάπτυξη της Ένωσης και η επιτυχημένη δράση του, στάθηκαν αρωγοί στην ενίσχυση του κρίσιμου ρόλου της για την αντιπροσώπευση των Ελλήνων τραπεζιτών στην οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μ. Βρετανίας θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Χρήστο Μεγάλου (Credit Suisse) στη θέση του Προέδρου και Στράτο Χατζηγιάννη (NBGI Private Equity) στις θέσεις Αντιπροέδρου και Ταμία, την κ. Έφη Γεράκη (Barclays Wealth) Γενική Γραμματέα, την κ. Έλενα Μαυρογονάτου (Barclays Wealth) Γραμματέα Εκδηλώσεων, τον κ. Λούη Λοΐζου (Citi), Γραμματέα Μελών και Μέλη τους κ.κ. Μιχάλη Ζέκκο (Permira), Δημήτρη Τρίκαρδο (Societe Genarale) και Γιώργο Ερκάν (Credit Suisse Private Banking).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα