Οριακές απώλειες στην αγορά της Φρανκφούρτης

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2002 11:59
UPD:12:05

ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ έδαφος έχει περάσει ο δείκτης Xetra DAX, ο οποίος αυτή την ώρα έχει διαμορφωθεί στις 3.318,15 μονάδες μειωμένος κατά 0,08%.

Τη μεγαλύτερη πτώση (1,80%) σημειώνει η μετοχή της εταιρείας κοινής ωφελείας E.On. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal, η παραπάνω εταιρεία και η ομοειδής RWE εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε σχέδιο κεφαλαιουχικής αναδιάρθρωσης της Italenergia.

Στο πλαίσιο του σχεδίου, η Ιtalenergia θα συγχωνεύσει τις δραστηριότητές της με το τμήμα ενεργείας, Edison, με το νέο όμιλο να λαμβάνει στη συνέχεια δάνειο ύψους ενός δισ. ευρώ.

Αντιθέτως, ανοδικά κινείται η μετοχή της Volkswagen. Η Audi, τμήμα του ομίλου της Volkswagen, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση της ομάδας διοικητικών στελεχών σε μια κίνηση που αποσκοπεί στον καλύτερο συντονισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Ο Βέρνε Μίσκε, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Audi, αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ιταλικής εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων Automobili Lamborghini.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα