Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για την οικονομία

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 13:12
UPD:13:42

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τους κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Πάγκαλο, Γ. Ραγκούση, Μ. Χρυσοχοΐδη, Λ. Κατσέλη, Αν. Λοβέρδο, Δ. Ρέππα και Τ. Μπιρμπίλη θα πραγματοποιηθεί στις 2 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την πορεία της οικονομίας.

Αύριο, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου θα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με διεθνείς επενδυτές, στους οποίους θα παρουσιάσει την πρόοδο του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας,

Το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με την Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Christine Lagarde, και λίγο νωρίτερα με διεθνείς επενδυτές,

Την ίδια μέρα, το απόγευμα, θα βρίσκεται στη Φρανκφούρτη, όπου συναντηθεί με και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean Claude Trichet, και νωρίτερα με διεθνείς επενδυτές.

Τις συναντήσεις με επενδυτές οργανώνει το Institute of International Finance (IIF).

Στις συναντήσεις, τον Υπουργό Οικονομικών θα συνοδεύσουν οι επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα