Intralot: Νέο συμβόλαιο στη Λιθουανία

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 10:32

Συμβόλαιο με τον διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών στη Λιθουανία OLIFEJA, για την παροχή διαδικτυακής πλατφόρμας νέας γενιάς, η οποία περιλαμβάνει το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παικτών καθώς και μία πλήρη σουίτα παιχνιδιών, υπέγραψε η INTRALOT Interactive, μέλος του Ομίλου INTRALOT.

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τρία έτη με δυνατότητα επέκτασης για δύο επιπλέον έτη.

Σύμφωνα με τo συμβόλαιο, η INTRALOT Interactive θα παρέχει στην OLIFEJA την κύρια πλατφόρμα διαχείρισης παικτών και διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, όπως Μπίνγκο, Κίνο και play-for-fun Poker, καθώς επίσης και περισσότερα από 40 διαδικτυακά Ξυστά και Στιγμιαία λαχεία.

Όπως τονίζει η INTRALOT σε ανακοίνωσή της, η OLIFEJA είναι η ηγέτιδα δύναμη στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Λιθουανίας, κατέχοντας μερίδιο αγοράς 95% μέσω ενός δικτύου 1.800 μη αποκλειστικών σημείων πώλησης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμφωνία με την OLIFEJA, την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών στη Λιθουανία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε μία αμοιβαίως επωφελή συνεργασία, παρέχοντας την άριστη τεχνολογία μας, την εμπειρία μας και την αφοσιωμένη ομάδα μας, η οποία θα υποστηρίξει την OLIFEJA στις προσπάθειες της να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στη σημαντική αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών», δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, Γενικός Διευθυντής της INTRALOT Interactive.

Ο κ. Antanas Muraška, Διευθύνων Σύμβουλος της OLIFEJA, δήλωσε: «Η παγκόσμια εμπειρία και η πρωτοποριακή τεχνολογία της INTRALOT μας οδήγησαν στην επιλογή της ως νέου συνεργάτη μας. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με την INTRALOT Interactive θα προσφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και σύντομα θα κατακτήσουμε την ηγέτιδα θέση της αγοράς των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στη Λιθουανία.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα