Ο Ι. Αρτινός νέος CEO στη Vivartia

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 13:56

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Vivartia αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου ο κ. Ι. Αρτινός, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Procter&Gamble Hellas, όπως ανακοινώθηκε από τη MIG.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ένταξη του κ. Αρτινού στον Όμιλό μας και για το ότι θα ηγηθεί της μεγαλύτερης εταιρείας μας, της Vivartia. Ο κ. Αρτινός είναι ένα στέλεχος παγκόσμιας κλάσης, με πολυετή εμπειρία σε μία παγκόσμια εταιρεία που φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων και του τρόπου διοίκησης, την Procter&Gamble», δήλωσε ο κ. Δ. Μαλαματίνας, διευθύνων σύμβουλος της MIG.

Ο κ. Αρτινός δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον ερχομό μου στην MIG, έναν από τους πιο δυναμικούς ομίλους στη ΝΑ Ευρώπη, και για την ευκαιρία να ηγηθώ της Vivartia. Η Vivartia αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στην ελληνική αγορά τροφίμων, με γνωστά brands τα οποία εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές και οικογένειες, και είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές εταιρείες στον κλάδο στη ΝΑ Ευρώπη. Προσδοκώ η παρουσία μου στον Όμιλο να συμβάλλει στην περαιτέρω επιτυχία της.»

Ο κ. Αρτινός έχει εργαστεί στην Procter&Gamble επί 18 συνεχή έτη σε διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένων ανώτερων διοικητικών θέσεων σε Γενεύη, Λονδίνο και Αθήνα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα