Βραβείο στη LAMDA Development και την Τεχνική Ολυμπιακή για έργο στη Ρουμανία

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2002 17:39

Στη Lamnda-Olympic, εταιρεία που έχει συσταθεί από κοινού από τις εταιρείες Lamda Development και Tεχνική Ολυμπιακή Α.Ε., απονεμήθηκε βραβείο αριστείας για το «Σημαντικότερο Οικιστικό Έργο» στο Βουκουρέστι.

Η βράβευση, που αφορά στο οικιστικό έργο “Lake View Condominium", έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου "Home & Office – Building Success" and "Awards Gala for Excellence" το οποίο διοργάνωσε η ρουμανική εφημερίδα Bucharest Business Week.

Το οικιστικό συγκρότημα "Lake View Condominium" ανεγείρεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο επιφάνειας 9.200 τ.μ. στην περιοχή Herastrau του Βουκουρεστίου, δίπλα στο ομώνυμο πάρκο και τις περίφημες λίμνες. Έχει συνολική οικοδομήσιμη επιφάνεια 23.300 τ.μ. και θα περιλαμβάνει επτά κτήρια με 93 πολυτελείς κατοικίες συνολικά καθώς και 6.550 τ.μ. υπόγειων χώρων και θα διαθέτει πλήρες σύστημα υπερσύγχρονων βοηθητικών εγκαταστάσεων (πισίνες, γυμναστήριο, χώρους ψυχαγωγίας, καταφύγιο, παιδικό σταθμό κλπ).

Το ύψος της επένδυσης του συγκροτήματος εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Το συνέδριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι της ρουμανικής κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, κρατικών φορέων και εκπροσώπους Κρατών Μελών της EE.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ
  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα