Νέα τιμολογιακή πολιτική της Vodafone

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2002 16:25

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα την νέα της τιμολογιακή πολιτική τόσο για συνδρομητές με συμβόλαιο, όσο και για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Ολες οι κλήσεις ανεξάρτητα από το δίκτυο στο οποίο τερματίζουν, έχουν ενιαίες μειωμένες χρεώσεις, που κυμαίνονται ανάλογα με το πρόγραμμα σύνδεσης του συνδρομητή.

Συγκεκριμένα, για τους συνδρομητές με συμβόλαιο, με ισχύ από 2 Δεκεμβρίου 2002:

- η εταιρεία δημιουργεί ένα νέο βασικό πρόγραμμα, το Vodafone-10, το οποίο προσφέρει 10 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με μηνιαίο πάγιο 10 ευρώ.

- αντικαθιστά τα Vodafone-60 και Vodafone-180, με προγράμματα με τον ίδιο δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, και με ταυτόχρονη μείωση των παγίων, η οποία ανέρχεται έως και 30%.

- δημιουργεί τα Vodafone-360 και Vodafone-540.

- προσφέρει δωρεάν την Aναγνώριση Kλήσεων σε όλα τα προγράμματα χρήσης.

- ομαδοποιεί τις ζώνες διεθνών κλήσεων ανά γεωγραφική ήπειρο (Ζώνη 1 - Ευρώπη, Ζώνη 2 - Αμερική, κ.ο.κ) και κάνει τις χρεώσεις διεθνών κλήσεων ίδιες για όλα τα προγράμματα χρήσης.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα ενημερωθούν προσωπικά για τα νέα οικονομικά προγράμματα, έτσι ώστε να επιλέξουν το πρόγραμμα που θέλουν.

Για τους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone à la Carte, με ισχύ από 30 Νοεμβρίου 2002, η Vodafone μειώνει κατά 18% τη χρέωση για τις κλήσεις προς οποιοδήποτε σταθερό και κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος.

Ταυτόχρονα η χρέωση των κλήσεων προς Vodafone Αλβανίας μειώνεται κατά 35% και ανέρχεται σε 0,45 ευρώ /λεπτό.

Σημειώνεται ότι οι νέες χρεώσεις ισχύουν και για παλαιούς και για νέους συνδρομητές Vodafone à la Carte. Οι υπάρχοντες συνδρομητές θα μπορούν να καλούν το 1777 χωρίς χρέωση από το κινητό τους για την μεταφορά τους στο νέο οικονομικότερο πρόγραμμα. Η μεταφορά των υπαρχόντων συνδρομητών θα αρχίσει να πραγματοποιείται από τις 05/12/2002.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα