Νέο MLS Destinator για iPhone με ευρωπαϊκούς χάρτες

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 10:21

Το νέο MLS Destinator με ευρωπαϊκούς χάρτες για τα κινητά τηλέφωνα iPhone ανέπτυξε η MLS Πληροφορική. Η νέα εφαρμογή MLS Destinator EU+GR για το iPhone έλαβε την έγκριση της Apple και διατίθεται πλέον στο ελληνικό App Store.

«Με τη νέα εφαρμογή οι χρήστες του iPhone απολαμβάνουν τη μαγεία της κορυφαίας πλοήγησης του MLS Destinator όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και σε 42 ευρωπαϊκές χώρες (Δυτική και Ανατολική Ευρώπη)», αναφέρει η εταιρεία, σημειώνοντας πως κύριο χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής αποτελεί η φιλικότητα προς τον χρήστη, ώστε το κινητό να τον καθοδηγεί εύκολα, αξιόπιστα και με φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή στον προορισμό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την MLS, με το MLS Destinator ο χρήστης απολαμβάνει τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών, άμεση και εύκολη πλοήγηση στις καταχωρημένες επαφές του, απεικόνιση των δημοφιλέστερων σημείων ενδιαφέροντος στο χάρτη με ένα απλό πάτημα, live απεικόνιση του καιρού στο 3D χάρτη πλοήγησης και πρόγνωση τριημέρου καθώς και ενημερωμένα και αξιόπιστα γεωγραφικά δεδομένα Ελλάδας (γεωγραφική κάλυψη 99,9%) και Κύπρου (κάλυψη 80%) και γεωγραφικά δεδομένα υψηλής ποιότητας 42 ευρωπαϊκών χωρών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα