Θετικά τα αποτελέσματα συνεργασίας Citibank-Vodafone

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2002 12:55

Περισσότερες από 100.000 κάρτες συνεργασίας (co-branded) είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Citibank και της Vodafone, στις οποίες περιλαμβάνονται οι προσωπικές και εταιρικές κάρτες Diners Club-Vodafone και τις πιστωτικές Citibank Visa Vodafone.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της Citibank και της Vodafone ενισχύθηκε τον Ιούνιο του 2001 με τη δημιουργία της Citibank Visa Vodafone, που παρέχει όφελος 2% στις μηνιαίες συναλλαγές στο κινητό Vodafone, το οποίο μπορεί να φθάσει έως και 44 ευρώ τον μήνα. Η κάρτα αυτή, απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της Vodafone, είτε έχουν συμβόλαιο, οπότε κερδίζουν έκπτωση, είτε έχουν επιλέξει την καρτοκινητή τηλεφωνία Vodafone a la Carte ή CU, οπότε κερδίζουν ανανέωση του χρόνου ομιλίας.

Μιλώντας η γενική διευθύντρια Καρτών Citibank, Σοφία Παλημέρη, δήλωσε : «Στη Citibank προσβλέπουμε πάντα σε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, που θα διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές των πελατών μας. Οι κάρτες Diners Club-Vodafone και Citibank Visa Vodafone έχουν γίνει πλήρως αποδεκτές από το κοινό, το οποίο απολαμβάνει μία σειρά αποκλειστικών προνομίων και επωφελείται στις αγορές του».

Από την πλευρά του, ο Commercial Director της Vodafone, Σωκράτης Κομινάκης, είπε : «Μέσα από επιτυχημένες συνέργιες, όπως αυτή με τη Citibank, μας δίνεται η δυνατότητα να ανταποδώσουμε στους συνδρομητές μας την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στη Vodafone όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια αυτή, προκειμένου να επωφεληθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής μας βάσης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα