Ημερίδα της Info Best Practices για τις πρακτικές εξόδου από την κρίση

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:57
UPD:20:21

Οι προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες οι επιχειρήσεις υπό το πρίσμα των σημερινών ιδιαίτερων συνθηκών, αλλά και οι πρακτικές για την ενίσχυση της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητάς τους θα είναι ορισμένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την ημερίδα της Info Best Practices με θέμα «Εξοικονόμηση, Αξιοποίηση, Αποδοτικότητα σε περιβάλλον κρίσης: Αποτελεσματικές στρατηγικές και καλές πρακτικές στη σύγχρονη επιχείρηση».

Την ευθύνη της διοργάνωσης, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, έχει η Infopublica SA.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, καταξιωμένοι ομιλητές θα προτείνουν πρακτικές λύσεις για την ελληνική πραγματικότητα του επιχειρείν, απαντώντας σε ερωτήματα όπως:

- Πώς αξιοποιούμε ορθολογικότερα το ανθρώπινο δυναμικό μας;

- Πώς εξοικονομούμε πόρους τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο ρευστότητας;

- Πώς πετυχαίνουμε αύξηση της παραγωγικότητας των υποδομών μας;

- Ποιες είναι οι πιο ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις της αγοράς σε περιβάλλον κρίσης;

- Πώς εξασφαλίζουμε άμεσα οφέλη από τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας;

- Πώς από την απλή επιβίωση περνάμε στη συνεχή ανάπτυξη;

Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των μεθόδων αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και εξοικονόμησης πόρων, στην παραγωγικότητα των υποδομών, αλλά και την ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία, και την εξωστρέφεια.

Σημειώνεται ότι η ημερίδα απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη των κλάδων της βιομηχανίας, του εμπορίου, των υπηρεσιών και του τουρισμού, καθώς και σε ανώτερα στελέχη του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, ή συμβούλους επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το γενικό συντονισμό της ημερίδας θα έχει ο γενικός διευθυντής της Planning κ. Αθανάσιος Μαύρος. Χορηγoί στην εκδήλωση είναι η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και το naftemporiki.gr.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα